Arsenal legender vs AC Milan livescore och måluppdateringar när Gunners storheter tar sig an sina italienska rivaler

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Arsenal Legends -laget ställer upp inför vänskapsmatchen mellan Arsenal Legends och Milan Glorie(Bild: Stuart MacFarlane)

Nyckelhändelser

Robert Pires firar att göra det fjärde Arsenal -målet Visa galleri17: 14KEY EVENT

Arsenal -fans vill att Kanu kommer tillbaka

Arsenal -supportrar har skämtat om att de föredrar att se Nwankwo Kanu i front för dem istället för Olivier Giroud.

Nigerianen gjorde ett hattrick i lördagens 4-2 vänliga vinst mot AC Milan Glorie och Gunners fans skulle vara alltför nöjda med att få tillbaka honom.

Läs hela historien här!

(Bild: Actionbilder via Reuters)

17: 03KEY EVENT

Vad håller de på med nu?

Arsenals fans bjöds på en resa genom minnesbanan med dagens vänskapsmatch.

den uppåtriktade sanna historien

Här har NEWSAM Football tittat närmare på vad Gunners -legenderna håller på med nu.

Klicka för att läsa mer!

16:49

Höjdpunkter

Inte dåligt ett gäng medelålders män, va?

Du kan återuppleva alla mål från Arsenal Legends 4-2-seger över Milan Glorie med ITV: s höjdpunkter.

Kanske skulle några av dessa chaps komma in i nuvarande Gunners XI ...

16:30

Överallt på Emirates

Hela tiden på Emirates då, där Kanu rullade tillbaka åren med ett hattrick när Arsenal Legends slog Milan Glorie 4-2 efter en underhållande eftermiddag på Emirates.

En utsåld folkmassa såg de två stjärnspäckade sidorna visa att även om de kan ha lagt på sig ytterligare några kilo, hade de fortfarande kompetensen att få jobbet gjort.

Kanus hattrick var höjdpunkten, med Robert Pires och Freddie Ljungberg som fortfarande kombinerade bra, med fransmanens sena mål som gav dagens högsta jubel.

Christian Vieri gjorde två mål för gästerna, men det var Arsene Wengers män som kom över.

15:54

Heltid

90 minuter - Det är över och Arsenal tar slut förtjänade vinnare mot Milan. Massor av mål, massor av pratstunder och en härlig eftermiddag till förmån för en stor sak i The Arsenal Foundation.

Tack för att du gick med i NEWSAM Football för vår livebloggtäckning!

15: 52KEY EVENT

MÅL! Arsenal Legends 4-2 Milan Glorie (Vieri, penna)

88 minuter - Massaro vinner en straff för Milan. Han går teatraliskt ner efter minimalt tryck från Cygan men köper en spark. Vieiris straff räddas av Lehmann men han gör mål med sin rebound. Milan har tappat till 4-2.

15: 46KEY EVENT

MÅL! Arsenal Legends 4-1 Milan Glorie (Pires)

84 minuter - Utmärkt. Vi har rest tillbaka i tiden. Ljungberg rullar tillbaka åren, tippar en boll genom en skara av tre Milan -försvarare och slår dem för takt. Svensken torgar för en omärkt Pires som vederbörligen konverterar från nära håll. Det är 4-1 till Arsenal och vi kanske ännu ser en femte ...

15:44

82 minuter - Desailly går in i striden igen och ersätter Costacurta. Simone missar sitt försök på volley på kanten av boxen. Det studsar vänligt för ett andra försök och den insatsen flammar bra över ribban. Koppling vid sugrör.

15: 41KEY EVENT

MÅL! Arsenal Legends 3-1 Milan Glorie (Kanu, penna)

79 minuter - Boa Morte och Ljungbergs härliga en-två kortas av en foul från Massaro i boxen. Straff ges. Straff gjord. Kanu fullbordar sitt hattrick från sporten. Han slår det i höger sida av nätet och Dida dyker på fel sätt. Det är 3-1 till Arsenal och de har bra värde för det.

15:38

76 minuter - Ljungberg piskar in ett lågt inlägg i Milanofältet efter ett ögonblick, även om det är onödigt att kliva över. Det susar förbi den sista mannen och Dida var rotad till platsen igen men den påskyndade Boa Morte kunde inte peta hem. Arsenal leder med 2-1 och ser mycket kapabla ut att göra en annan.

Giuseppe Pancaro kommer i stället för Di Canio för Milan.

15:35

72 minuter - Ljungberg går ner och klämmer i knäet efter en sen utmaning från Dario Simic men ser ok ut att fortsätta. Grimandi medger en foul för Arsenal cirka 40 meter bort och Milan slösar med en frispark genom att spela den snabbt.

fred och rose west barn
15: 32KEY EVENT

MÅL! Arsenal Legends 2-1 Milan Glorie (Kanu)

69 minuter - Det är den mannen igen. Pires drar en foul från Eranio på kanten av boxen. Boa Morte -krysset leds in från ribban av Kanu. Inget behov av mållinjeteknik. Det är långt över gränsen. Dida rörde sig knappt och Arsenal ledde med 2-1.

15:29

67 minuter - Overmars visar hans ålder. Han går axel vid axel med Eranio och drar sig besvärligt upp. Road Runner klämmer fast i låret och han togs till stående ovationer. Bra försök, men vid 43 kommer du inte att vara så snabb som du brukade vara.

15:27

65 minuter - Boa Morte spricker in i lådan och lurar sig förbi Costacurtas bild. Dida dras ut och bollen rensas men bara så långt som Kanu. Kanu vänder Cabone och slår snabbt på däcket med sin fart. Var det kontakt? Domaren är inte övertygad. Ingen straff ges!

15:25

62 minuter - Cafu gör ett utbrott i höger flank och kontrolleras av Overmars. Frisparken levereras av Di Canio men rensas av Boa Morte.

15:21

58 minuter - Arsenal knackar snyggt på det och efter en tålmodig uppbyggnad, fotar Ljungberg Ambrosini för att skicka ett kryss in i boxen. Kanu kan inte ta kontakt.

sex i en husvagn

Overmars återinförs från ersättningsbänken och ersätter Limpar för värdarna.

15:17

55 minuter - Di Canio vinner, förlorar, vinner, förlorar och vinner besittning igen på vingen för Milan. Så småningom hittar en lång boll från Serginho vägen till Vieiri men hans första touch är dålig.

15:15

53 minuter - Arsenal slår igenom Gilberto, som spelar en tvåa med Kanu. Brasilianaren drar sitt skott strax utanför Petit byts ut mot Luis Boa Morte.

15:13

50 minuter - Vi har gått ner i lite travhastighet här. Båda sidor har gått till den andra kanten av boxen och båda har tvingat fram viktiga block - Costacurta för Milan och Toure för Arsenal. Det antar att det är från ände till slut, men inte i jävla fart ...

15:11

48 minuter - Eranios långa boll över toppen hittar Di Canio i Arsenal -boxen. Italienaren har en vinklad insats i mål som räddas av Lehmanns handflator men bollen flyger besvärligt över ribban. Arsenal tar itu med hörnan.

15:06

46 minuter - Andra halvan pågår i norra London. Milan har bytt ut sin målvakt mot Dida. Jens Lehmann har ersatt Seaman i Gunners nät. Dagens spel har gett 1 miljon pund för Arsenal Foundation.

14:51

Halvtid

45 minuter - De sista fem minuterna av halvleken går med lite incidenter. Tempot har saktat ner med poängnivån på 1-1.

Arsenal ledde med tillstånd av ett huvud från Kanu men Vieri kvitterade från nära håll för gästerna.

Häng med oss ​​för andra halvlek live snart!

14:45

40 minuter - Desailly ersätts av Stefano Eranio. Förändringen görs direkt efter att Hoyte gjort ytterligare ett lungbystande löpning längs flanken. Han är utan klubb för tillfället. Kanske spelar han för ett drag?

(Bild: AFP/Getty)

14: 43KEY EVENT

MÅL! Arsenal Legends 1-1 Milan Glorie (Vieri)

37 minuter - Milan vinner en hörna från Di Canios skott. Ambrosini skickar ett skarpt huvud på mål från leveransen och tvingar fram en suverän räddning från Seaman men tipset faller vänligt till Vieiri, som kryper hem den från nära håll. Det står 1-1 på Emirates Stadium.

14:40

34 minuter - Overmars skjuter utanför målet men det är slutet på hans eftermiddag. Han ersätts av Anders Limpar. Milan har bytt Boban mot Marco Simone.

(Bild: Offside Sports Photography)

14:38

32 minuter - Det var lysande. Nigel Winterburn glider in på Di Canio och paret återskapar sina krockar under sina speldagar med ett teaterfall. De kramas efteråt. Bra känsla.

daglig spegel manchester united
14:36

30 minuter - Kanu missar knappt en chans att lägga till hans och Arsenals tal. Han samlar ett kort pass på kanten av lådan från Pires och i en flytande rörelse vänder Albertini och lämnar honom för död. Anfallaren skickar ett skott strax över ribban och det var inte långt ifrån 2-0.

Albertini ersätts snabbt av Angelo Cabone. Lite hård.

14: 32KEY EVENT

MÅL! Arsenal Legends 1-0 Milan Glorie (Kanu)

27 minuter - Kanu reser sig högst för att möta Petits tum-perfekta kryss in i lådan. Den gängliga framåt tippar bara tårna för att gå in i det övre hörnet och det är 1-0 till Arsenal! Ganska säker på att det var hans första touch av bollen!

14:29

25 minuter - Kanu ersätter Gilberto för Arsenal. Det finns ett stort jubel från Emirates Stadium. Nigerianen slår snyggt bredvid Ljungberg i attack.

14:28

22 minuter - Ljungberg lurar sig förbi Albertini och piskar in ett kryss i Milanos rutan. Pires tappar sin markör och knyter kontakt med ett huvud, men hans insats skickas utanför målet. Arsenal på topp igen.