Fotbollshjälp 2019: England 2-2 Rest of World XI (1-3 pennor)-ROW-vinst på straffar

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Detta är det ögonblick som 'Resten av världen' vann fotbollshjälp 2019

Nyckelhändelser

Kem Cetinay gjorde en sen kvittering för att säkerställa att fotbollshjälp avgjordes genom straffläggning för andra året i rad, eftersom resten av världen vann på frispark.

Love Island -stjärnan producerade ett ögonblick av magi för att klippa in John Terry och slänga ett skott förbi David Harewood i Englands mål för att dra ROW -nivån med minuter av normal tid kvar.

ROW -målvakten Nicky Byrne räddade sedan den avgörande sparken från komikern Lee Mack i shootout för att bekräfta seger för hans sida.

Westlife -sångaren hade redan förnekat Body Coach Joe Wicks i shootout, innan Mark Wright skickade sin straff utanför.

England lät en tvåmålsledning glida, efter att ha tagit en befälhavande position tack vare en Jeremy Lynch-stag i första halvlek.

Kem Cetinay firar sin sena kvittering som hjälpte ROW till Soccer Aid -seger (Bild: Getty Images)

Fristilaren tog sin första efter att ha följt upp en Rachel Yankee-volley till sidfot hem, innan han svängde i rutan för att skjuta förbi Julio Cesar för sin andra.

Men Usain Bolt utnyttjade ett misstag från Jamie Carragher för att behålla resten av världen i matchen på Soccer Aid 2019.

flodraket blå dallas

Bolt och Carragher hade haft en spänd strid, innan den tidigare Liverpool-mannen fel-timade en rubrik, så att ROW-anfallaren kunde springa igenom och göra mål förbi David Seaman.

Cetinay tog sedan några minuter kvar i den andra halvleken för att ta straff, innan de noterade sin tredje Soccer Aid -vinst.

All action, som det hände, nedan ...

Det är inte för sent att donera - och den brittiska regeringen kommer att fördubbla alla donationer fram till den 23 juli

Annonsörens innehåll från Fotbollshjälp för Unicef

Det finns fortfarande gott om tid för dig att donera till Soccer Aid for Unicef ​​2019.

Runt om i världen stör sjukdomar, konflikter, hunger och fattigdom lek för miljontals barn. Under 2019 har fotbollshjälpen för Unicef ​​ökat så att barn kan få den barndom de har rätt till.

Och än en gång i år kommer varje £ 1 du samlar in eller donerar fram till 23 juli 2019 att matchas av den brittiska regeringen, vilket fördubblar skillnaden du gör för barns liv. Så vad väntar du på?

Klicka här att skänka vad du kan.

22:08

Piers Morgan jublar

Det här kan vara det bästa ögonblicket i hela mitt liv, briljant ledt av Usain Bolt.

Ett team av hjältar.

Mina sympatier till Susanna Reid.

22:07

(Bild: Chelsea FC via Getty Images)

22:01

ROW win Soccer Aid 2019

Resten av världen har vunnit Soccer Aid 2019 efter en seger med 3-1 straff straff.

Målvakten Nicky Byrne nekade Lee Mack att avsluta Englands förhoppningar efter att Mark Wright skickat sin spark utanför och Joe Wicks skickade sin raka på Byrne.

Kem Cetinay var den sista personen som avslutade sin spark, vilket var lämpligt, eftersom det var hans sena mål i normal tid som tvingade spelet till straffar.

Det är ROW: s tredje seger i Soccer Aid-serien, och skryträtten är fast hos ROW-co-manager Piers Morgan över GMB-co-presentatören och England co-manager Susanna Reid.

Vi skulle inte vilja vara Susanna på morgonen!

21:56

Byrne räddar från Mack

Byrne förnekar Lee Mack och det är över. ROW har vunnit Soccer Aid 2019.

21:56

Cetinay gör 3-1

Kem Cetinay har lagt ROW på beröringsavstånd för en vinst. England måste göra mål för att stanna kvar.

21:56

Wright skickar det brett

En lång uppkörning och stamning från Mark Wright, men han sätter den bred.

21:55

RAD bly

DJ Locksmith skjuter hem för att sätta ROW framför.

21:54

Wicks missar

Nicky Byrne räddar från Joe Wicks. Det var en dålig straff rakt på målvakten, och ROW kan ta ledningen nu.

21:54

1-1

Billy Wingrove skickar Harewood fel väg till nivå.

21:53

1-0 England

Ben Shephard placerar bollen i det övre hörnet.

21:48

FT: England 2-2 RAD

Det tar slut på 90 minuter, och vi går mot straffar på Stamford Bridge.

Cetinays sena strejk garanterar att fotbollshjälp kommer att avgöras genom en shootout för andra året i rad.

matt smith prince philip

Det var en tät andra halvlek, med båda sidorna chansade.

Men Cetinay tog chansen och skar inuti John Terry innan han skickade den förbi Harewood för att skicka spelet för att upptäcka sparkar.

Dramat är inte slut än!

(Bild: Getty Images)

21:45

England är fler än ROW ner till vänster när Owen slingrar bollen över till Mack, men hans beröring släpper ner honom igen och han blockerar så småningom ett clearance och skickar ut den för en målspark.

21:44

Bara minuter kvar här med alla poäng. Du får en känsla av att det kan finnas ytterligare en chans i det för båda sidor, men kommer de att ta det?

21:43

Cantona skickar den högt över ribban. Absolut inte en av hans bästa.

21:42

SPARA!

Harewood räddar bra från Drogba för att hålla England i nivå.

21:42

Middleton ersätts Good Morning Britain -tävlingsvinnaren Alan Sexton för de sista minuterna.

21:41

England är nära att återställa ledningen när Byrne sparar lågt på sin närpost från Cole innan Redknapp skjuter vida ögonblick senare.

21: 41KEY EVENT

MÅL! Cetinay tar en kvittering

Resten av världen är på nivå. Kem Cetinay med målet tack vare en fantastisk avslutning framåt.

moise kean party video

England förlorade besittning i andra änden innan ROW bröt ner fältet.

Cetinay skar inuti och sköt förbi Harewood innan han skyndade iväg mot ROW -bänken.

Straff väntar nu.

(Bild: Simon Dael/BPI/REX)

21:38

21:37

Glen Johnson är tillbaka för Carragher, som hanterade Bolt imponerande under den andra halvleken.

21:37

Terry med den akrobatiska volleybanan från Coles cross, O’Carroll blockerar bra på linan innan Mack skjuter den igen. Ytterligare en chans tigger.

21:36

Trevlig en-två av Joe Cole med Owen. Cole befann sig i målet men sköt i skottet i marken och Byrne svänger iväg till hörna.

21:35

Wingrove har också kommit tillbaka i stället för Bolt. Harry Redknapp rullar tärningarna här på jakt efter en kvittering.

21:35

Här kommer kungen

En man som kunde förändra allt som är mannen stod för närvarande på sidan och väntade på att komma igen - Eric Cantona. Michael Essien ger sig iväg och kung Eric är på.

21:34

Knappt en kvart kvar för att spela här, England leder fortfarande med två mål mot ett. Resten av världen måste hitta något från någonstans om de ska tvinga det här spelet till straffar eller till och med vinna matchen i normal tid. De har gott om innehav men skapar lite.

21:32

Chans för Mack

Lee Mack får en härlig chans efter en härlig boll från Wicks, men tv -lustaren klarar det. Vilket ögonblick det skulle ha varit.

21:31

(Bild: Actionbilder via Reuters)

21:30

Drogba slår en! Men Harewood är lika med det med ett suveränt stopp.

21:30

England kämpar för att behålla bollen högt upp på planen, vilket kan utgöra ett verkligt hot eftersom det här spelet håller på med de flesta i ROW -laget som slog läger inne i Three Lions -halvan.

21:28

Tvåmålshjälten Lynch går av

Jeremy Lynch går iväg, hans arbete utfört efter hans första halvstöd. Lee Mack kommer in på hans plats med 95,80 på baksidan av skjortan, som ett roligt svar på Bolts 9,58 -tröja.